Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2007 01:27 - Ела с мен тази нощ
Автор: tessy Категория: Тя и той   
Прочетен: 2056 Коментари: 2 Гласове:
0



Гледаше го в очите и се усмихваше. Бавно отпиваше от питието си и кимаше с глава, слушаше го привидно внимателно, но мислите й бяха съвсем различни от това, което показваше.

Запознаха се тук в бара. Тя знаеше, че той идва тук често. Беше го разучила внимателно. Следваше го от доста време, за което той не се и досещаше. Нямаше и как да знае. Бе красив мъж, а и му харесваше да флиртува, затова се остави той да я заговори и да я покани на неговата маса. Знаеше, че той няма да й устои. И така се получи. А и кой ли мъж би устоял. Страхотно тяло, дълги бедра, страхотен бюст, малко дупе. За лицето да не говорим. Чуплива лъскава дълга коса, страхотни сини очи и леко перверзни, но същевременно детски черти. Нейното участие се свеждаше до това да застане възможно най- близо до него, така че той да я забележи, с лице обърнато към него. Бе сама. Не взе както обикновено, когато посещаваше баровете, Криси, все пак съществуваше малката вероятност да си падне по нея. Знаеше, че не си пада по блондинки, но можеше с течение на годините да си е сменил вкуса.

Направи го. Приближи се до нея и започна да й подхвърля реплики. Струваше й се смешно. Винаги й ставаше смешно, когато се опитваха да я заговарят разните му там мъже. Струваха й се нелепи в опитите им да се доберат до тялото й по най- глупавия и тъпашки начин. Поне да измислеха по нещо свежо, ами те все с едни и същи реплики... Понякога, когато не бе в настроение за игра, директно ги отрязваше и им казваше какви глупаци са, а друг път си играеше с тях и ги оставяше за да види, докъде щяха да стигнат.

В този случай не можеше да си позволи да го изпусне. Трябваше да приведе плана си докрай. Твърде много й костваше това, толкова много безсънни нощи, толкова много сълзи. Трябваше да има възмездие, не можеше да остави това така. Закле се на смъртния одър на човека, който най- много обичаше, че той ще си плати и това трябваше да стане.

Гледаше го в очите. Имаше сини очи, досущ като нейните. Харесваха й. Той беше навел глава към нея и говореше ли, говореше... Опита се да я целуне, тя не се дръпна. Усещаше езика му в устата си, усещаше вкуса на алкохола. Повдигна й се. Каза, че иска да отиде в тоалетната да се освежи, изправи се и се запъти полюлявайки се бавно натам. Не трябваше да позволи на отвращението да я завземе, не се показа слаба, той изобщо не усети нищо. Вече в тоалетната, повърна. Постоя няколко минути така, опряла глава на стената в кабинката. Една сълза бавно се търкули по бузата й. В сърцето си усещаше леда, който го беше сковал. Надяваше се след това да изчезне. Изтри сълзата и бавно се изправи. Наплиска бузите си с вода, оправи грима си и освежи дъха си. Предстоеше й още много, а нощта бе в началото си. Върна се при него. Седна усмихната. Той започна да се шегува и започна да я целува отново. Виждайки, че не се дърпа стана по- смел, ръцете му започнаха да обхождат тялото й. Каза й, че не може да повярва, че такава невероятна жена ще желае да е с него. Тя му отвърна, че той е красив, а и си пада по по- зрели мъже. Че не я привличат хлапетата, желае твърди мъже, знаещи какво искат. На което той отвърна, че желае да й покаже колко е твърд, след което й намигна.Повдигна й се отново, подтисна спазъма, изправи се и рече: “Тогава да вървим”. Той не можеше да повярва, че толкова лесно се съгласи, но бързо се окопити. Мислеше си, че е проститутка, на която после ще трябва да плати, но затова пък щеше се забавлява добре. Да, отсега предвкусваше сладостта на вечерта.

Заведе я в дома си. Тя с интерес и любопитство пристъпваше. Някак странно й се струваше, че е тук. Толкова пъти бе тук в съзнанието си. Не бе точно, както си го представяше. Оглеждаше се, отвреме навреме правеше коментари и го поздрави за добрия вкус. Той я заведе направо в спалнята. Значи всичко щеше да свърши по- бързо, отколкото си мислеше. Той я повали на леглото и започна да я съблича. Ръцете му се движеха по цялото й тяло. Обхващаха гърдите й, галеха бедрата й. Те търпя няколко минути, после го бутна, освободи се от прегръдките му и се изправи. Каза, че желае да отиде в банята. Той й показа вратата и й каза, че ще я чака с нетърпение. Тя му каза да се съблече и да я чака. Забави се не повече от десет минути. Нямаше да й отнеме много време. Появи се на вратата гола, както майка я е родила. Той я гледаше с възхищение. Тя угаси осветлението и се приближи. Той отново я повали и започна да я целува. Тя прошепна в ухото му, че иска да я целува там долу. Той я погледна в очите и каза, че за него ще е удоволствие да изпъни желанието й. Разтвори краката й, пръстите му нежно разтвориха вагината й и езика му започна да я обхожда. Долавяше някакъв смътен непознат нему вкус, но го отдаде на акохола. Тя бе стиснала зъби и с ръка притискаше устата си за не извика. Искаше да повърне, повтаряше си: “Потърпи още миг и всичко ще свърши”. Тя го остави известно време на заниманието му, след което го придърпа нагоре. Когато неговото лице беше до нейното, тя започна да шепне в ухото му. Каза:

А сега ме послушай за миг. Аз съм дъщеря ти. Дъщеря ти, която ти никога не пожела да имаш. Заклех се на смъртния одър на майка ми, че ще те намеря, и че ще те накарам да си платиш. За болката, която беше в нашето ежедневие, за всички нещастия и несправедлости, които бях принудена да търпя. Не знаеш колко усилия ми коства да те намеря. И сега намирайки те, ще умреш. Аз те убих, ще го разбереш след минута, когато отровата вече ще е толкова навътре в кръвта ти. Соковете ми бяха напоени с отрова. Заслужи си го. Мразя те”.

Ръцете му до преди миг вкопчени в нея се опуснаха. Очите му загледани в нея, станаха безжизнени. Тя стана, отиде в банята и пусна водата...



Тагове:   мен,   нощ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kardamom - ооо мила...
22.03.2007 08:20
нямам думи..
прекрасна си..
цитирай
2. ady - Браво
22.03.2007 09:02
:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tessy
Категория: Тя и той
Прочетен: 574056
Постинги: 130
Коментари: 563
Гласове: 3592
Архив