Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2007 23:32 - Еротичният масаж
Автор: tessy Категория: Тя и той   
Прочетен: 1301 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.02.2007 23:38


Често се случва сексуалните ни отношения да придобият еднообразен характер. Първо любовната игра, а след това и същинската част. Истината е, че всичко омръзва и може даже да ни доскучае. Тогава е добре да се сетим за масажа и магическия му ефект. Съществуват основно 2 вида масаж- единият е релаксиращ, а другият еротичен.

     Еротичният е много разпространен в азиатските страни, като в Тайланд младите момичета започват да чиракуват още от 13 годишни, за да се изучат на тънкостите на занаята. По време на еротичния масаж се стимулират множество ерогенни зони, а преживелите подобна наслада твърдят, че биха го направили поне още хиляда пъти. Масажистките използват освен ръцете си, краката, а дори и миглите си, за да доставят удоволствие на клиента, като едновременно с това го обтриват с етерични масла. Не е нужно да сте на 13 или да сте от Тайланд за да се научите на няколко трика, които да разнообразят любовният ви живот.

Ето някои правила и начини:

Няма строго специфични роли за мъжа и жената, основната цел е удоволствието.

И така като начало съблечете се голи, като се постараете температурата в стаята да е достатъчно висока. Този от вас, който ще прилага масажа е добре да натрие ръцете си с благовонни или етерични масла , които освен, че са мазни и ще улеснят движенето на ръцете ви по кожата на партньора, ще ви освежат и тонизират с уханието си (когато избирате масажното масло се постарайте неговата миризма да е приятна, както на вас така и за партньора).

Разтрийте хубаво ръцете си една в друга и ги затоплете, защото няма нищо по- малко еротично от студените ръце. Нека партньора ви да легне, а вие застанете зад главата му и нежно, много внимателно и леко поставете ръцете си на корема му. Започнете леко да ги движите в малки кръгчета върху корема, като започнете да изтегляте леко движенията в посока към раменете. Правете движения от корема към раменете от страни на гърдите и между гърдите като не докосвате зърната. Изтегляйте с леки, плавни и едновременни движения и двете ръце. Направете кръгове по лицето и притиснете веждите леко, а може и да натиснете леко слепоочията. Можете да се насочите към главата и косата: масажирайте кожата на главата ( не нея има много ерогенни зони), ако искате леко изтегляйте във вашата посока косата на партньора. Масажирайте с кръгови движения раменете му. После преминете леко към зърната на гърдите. Не натискайте и не щипете грубо партньора, а оставете движенията ви да са спонтанни и плавни. По време на самият масаж можете да целувате партньора, ако това ви се прииска. Голям ефект на възбуда ще постигнете, ако помолите партньора да затвори очи, а вие започнете да галите цялото му тяло с перце или друг приятен за допир предмет. Задържайте по- дълго време перцето на ерогенните зони, като например вътрешната част на лакътя, бедрата или на сгъвката на коляното, а също и на тези места, на които партньорът ви реагира по– бурно. Можете да обходите тялото на партньора ви с мигли, като “пърхате” с тях. Ще впечатлите партньора, ако разтриете ходилата му и нежно притиснете в дланта си палеца на крак му (това е много чувствителна и ерогенна зона върху човешкото тяло, ако извършите притискане с уста, направо ще го зашеметите). Духнете въздух между пръстите на краката му и ще установите, че това е много приятно. Гърбът също не е за подценяване, ако разтриете раменете и гърбът на партньора, той ще се отпусне и ще е по- съсредоточен в ласките ви, отколкото в стегнатите си мускули. И накрая не забравяйте, че вашето и всяко друго тяло, когато е по– отпуснато е по- готово за ласките и по- свободно да откликва на желанията си. Не съществуват правилни и грешни движения, ако на вас и партньора те доставят удоволствие, то по–добре ги повторете.

За двойките, които са от дълго време заедно понякога сексът се е превърнал навик и е изгубил първоначалното си очарование. Сексолозите препоръчват при такива двойки партньорите да се съблекат голи и да застанат един до друг, като започнат да задържат ръце върху телата си и леко се докосват. Това приближаване се осъществява без оргазъм и практикуване на сексуални пози. Тук се има предвид само докосването, както то трябва да продължи от 1 до 2 часа. Извършвайте бавни и нежни движения по тялото на партньора като няма забранени места, но е забранено само достигането до оргазъм, което означава, че взаимната маструбация не се препоръчва. След няколко такива докосващи срещи ще установите, че отново имате поривисто желание за секс с добре познатия ви партньор.

Източник: интернет


Тагове:   масаж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tessy
Категория: Тя и той
Прочетен: 574327
Постинги: 130
Коментари: 563
Гласове: 3592
Архив