Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2006 18:30 - Той
Автор: tessy Категория: Тя и той   
Прочетен: 6980 Коментари: 18 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Излизаше с него. Вчера направихте три месеца. Чувстваше се страхотно. Караше те да се чувстваш красива, обичана... жена. Никога не бе имала мъж като него- симпатичен, добър, сериозен, мил и адски умен. Всички тези качества само в един мъж. В него най много ти харесваше интелигентността му. И факта, че никога през тези три месеца не отвори дума за секс. Не желае да те насилва, мислеше ти, и това те караше да се чувстваш още по- добре. Направи го, когато се почувства готова. Бе на 21, беше ти омръзнало мъжете да се приближават до теб само и единствено с мисълта за хубавите неща, които бихте правили заедно в леглото. Искаше любов, искаше стабилен и сериозен мъж до себе си, чувстваше се готова. И го намери. Случайно, без да го търсиш. Тоест, после го потърси. Той те покани да посетиш работното му място и ти отиде. След това започна да ходиш всеки ден, пиехте кафе заедно, започнахте да излизате. Последва първата целувка. Беше добър и адски умел. Нямаше качество, което да те подразни. Беше внимателен с теб, даваше ти всичко, от което имаше нужда. След това дойде и нощта, в която правихте за първи път любов. Той остана при теб. Не за цялата нощ, но достатъчно, не скочи веднага да се облича. Виждахте се всяка нощ, след работа, и двамата работехте до късно през нощта. Никога през деня. Но това не ти правеше впечатление. Лека- полека ти се влюби в него. Държеше много на него и го искаше до теб в живота си. Той твърдеше същото.

Три месеца идилия. Три месеца ти живя като принцеса и се чувстваше като такава. Обичаше и бе обичана. Докато един ден “приятел” не ти отвори очите. Научи го пред компютъра, този “приятел” ти писа в чата. Ти стоеше вперила невиждащ поглед в монитора. Изтръпна, имаше чувството, че цяла камара камъни се изсипа върху теб. Целият ти свят се срина. Всичко, което беше градила през тези месеци. Никога не се бе чувствала така, никога никой не те бе предавал. И ето, че се случи. Всичкото ти доверие бе поставено под съмнение. Не искаше да повярваш, мислеше, че те лъжат. Мислеше, че ви завиждат.

Но истината бе, че БЕШЕ ЖЕНЕН!!!

Сега всичко си дойде на мястото. Нежеланието му да се появявате заедно през деня, факта, че никога не те притисна да правите секс, докато ти не реши сама да му се отдадеш. Факта, че никога не отидохте в тях, винаги той идваше при теб. Оказа се лъжец, и то какъв. За него ти бе само запълване на времето, нищо незначеща играчка. Повтаряше си, че никога не би допуснала да си любовница на никой, че това е нещото, което най- много мразиш. Обвиняваше се, че си била толкова глупава и заслепена, че никога не предположи това. Тази твоя наивност виж докъде те докара. Не беше вече дете, но уви, наивността и доверието в хората бяха останали. Болеше те, не знаеше какво да правиш. Обичаше го толкова силно...

Вечерта се видяхте както обикновено след полунощ. Нападна го, не е в характера ти да таиш в себе си. Каза му, че се разделяте. Не искаше да го виждаш повече. Беше те предал, беше лъжец. Бе разрушил всичко. Болеше те, плачеше, сърцето ти се късаше. Стана да си ходиш. Той те спря. Опита се да ти обясни- не обичал жена си, бил се оженил заради приятелите си, много пъти и е изневерявал, но с теб било различно. Обичал те, искал те завинаги до себе си. Щял да се разведе, въпрос на време било. С жена си не се разбирали, тя била далеч от него и краят не бил далеч. Повтаряше ти, че те обича. Че всичко за него започнало на шега, не предполагал, че ще се влюби, докато не се случило. Ти си била първата жена в живота му, която той обикнал. Затова и не ти казал, не искал да те загуби. Знаел как ще реагираш. Всеки ден си повтарял, че трябва да ти каже и все не събирал смелост. Щом те видел, увереността и сигурността го напускали. Неистово те искал и неистов бил страха, че може да те загуби.

Ти си тръгна. За тази вечер ти стигаше. Беше разумен човек, но и го обичаше. Бе объркана, бе съсипана. Не знаеше какво да мислиш и не искаше да мислиш. Искаше само това да не се бе случвало.


П.С. След време той наистина се разведе с жена си. Поради неразбирателство между тях двамата. Но ти отдавна не бе с него...




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boyoto - MMM
07.12.2006 18:46
Случват се такива неща. Ами ако тя му беше повярвала. Може би сега щяха да са заедно. Може би щяха да са щастливи?
цитирай
2. andreytcho - само на жена може да се случи
07.12.2006 18:47
коментар няма!
цитирай
3. piccola - силно момиче!!!!
07.12.2006 18:50
много силно!
радваш Теси!
цитирай
4. ema - Силна си наистина...
07.12.2006 20:31
и мъдра за малкото години , на които си била...А толкова хубаво си го написала...
цитирай
5. tessy - до andreytcho
07.12.2006 20:43
Верно, че само на жена може да се случи, и знаеш ли защо, защото жените (това според едно проучване) са по- верни на мъжете си, и ако започват друга връзка, прекратяват предходната, което ще рече, че ако са омъжени и са убедени, че това е Той, се развеждат. За разлика от мъжете, които искат да се забавляват в голяма част от случаите.
До boyoto
Винаги може да се каже ако. И това е въпроса, който най- често си задаваме, след като сме взели решение. Но за да стигнем до заключението, значи сме го обмислили. Отговора в конкретния случай е, че те нямаше да са заедно, поради постоянните караници между тях :).
Благодаря на всички.
цитирай
6. andreytcho - ах не това имах предвид :)
07.12.2006 21:22
ами че за 3 месеца не си разбрала каква е работата. Иначе за другото може да си права, но нямам опит с женени, имам малък страх от стрелба по мен :)
цитирай
7. outfaced - малко импулсивно решение верно
07.12.2006 23:47
разбираемо, ама все пак кофти ... ако приемем че той го е мислил сериозно.

Обаче някак си с тая цялата интилигентност, трябваше и да измисли и той начин да не свършва така. Наивно е дае вяврвал, че ;е
цитирай
8. outfaced - уф не си го дописах ...
07.12.2006 23:48
та наивно е да е вярвал, че ще остане неразкрит ...

абе ужас значи .. тва само на мен ли са ми сиви букви на сив фона!!! .. нищо се не види :)
цитирай
9. andjela - лошо,мнооого лошо!
08.12.2006 14:01
Знаеш ли мила,в живота на всеки понякога се случват такива неща.Ти вярваш в нещо,а то накрая се оказва лъжа.Но знаеш ли кое е най-важното?В цялата тази каша да останеш верен на себе си и никога за нищо на света,колкото и да те боли и колкото и да обичаш,да не потапкваш себе си и да предаваш принципите си!Живота е за да го живеем за себе си,а не за някой друг или за нещо друго!Касмет и не се предавай!:)
цитирай
10. tessy - andjela
08.12.2006 14:58
Права си, това е много важно. Човек сам е ковач на съдбата си, нали така?
цитирай
11. анонимен - mia
11.12.2006 15:49
Milichka,i az go prejiviah su6toto - samo 4e mesecite pri men biaha 6,a ne 3.Prosto e neveroiatno kak ima hora sas shodni sudbi..
Mnogo e bolezneno,no vremeto me izlekuva,vupreki 4e ne viarvah..
Viarvai
цитирай
12. asktisho - Да си с жене мъж, означава да се примириш
11.12.2006 19:34
с ролята си на жена второ качество. женените мъже търсят само секс в една такава връзка, на жена си дават всичко, което ти не можеш да получиш. Толкова е унизително и жалко...
цитирай
13. justblonde - към asktisho
12.12.2006 00:52
Кое е унизително и жалко???
Да се влюбиш,да обичаш,да имаш чувства,били те и не споделени????
цитирай
14. анонимен - mia
12.12.2006 12:26
Най-лошото в случая е,че безрезервно сме повярвали на нещо,което много сме искали и много сме търсели.И е ужасно трудно да приемеш истината.Защото в моя случй аз вярвах,че това е Моя Човек.И пренебрегвах фактите,които ме караха да мисля,че има нещо странно в държанието му.Мислех си че е по различен просто...За допълнение - на 6-тия месец след като узнах че е женен(само от 7 месеца,т.е. месец преди да се запознаем),разбрах че чакат и дете..Страхотна ирония.Но такъв е живота и предпочетох да не продължавам да се забърквам във филма,който не искам да ми се случи,ако аз бях законната жена
И най-накрая ми стана ясно,че това не е Моя Човек.Защото Моя Човек не би постъпил така...
цитирай
15. tessy - justblondie не го слушай asktisho
12.12.2006 23:46
Той все много знае:)), а за всички, които са преживяли нещо подобно, трудно е, но се превъзмогва. Понякога се оказваме по- силни, отколкото си мислим.
цитирай
16. анонимен - ...
31.12.2006 15:28
Нямам думи...Незнам дали аз бих имала силата и способността да кажа "Сбогом"...Респект!
цитирай
17. анонимен - Мдаааа
22.03.2007 01:15
Жените са странни същества...
Доста чувствени и на места безчувствени.

Няма две мнения- написаното звучи адски откровено и интимно.

Чудя се как бих постъпил аз в този момент?

Carpe diem!
цитирай
18. pav - Да, странни същества са жените. ...
16.04.2007 19:07
Да,странни същества са жените.Защото умеят да се влюбват, да отдават цялата си душа в една връзка.Голяма част от мъжете търся само секса в една връзка . И най унизителното е , когато ти кажат сутринта "Сега да не вземеш да се влюбиш".Но, добре че странните същества са силни...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tessy
Категория: Тя и той
Прочетен: 573938
Постинги: 130
Коментари: 563
Гласове: 3592
Архив