Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2006 00:40 - Виж Неапол и умри... от ужас!!!
Автор: tessy Категория: Тя и той   
Прочетен: 8226 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 07.12.2006 18:39


image
Първото нещо, с което се сблъсква човек в Неапол е измамата. Тя е навсякъде. Измамниците са навсякъде около теб, както от твоята националност, така и адски много неаполитанци. Естествено, има и от други националности. Продават ти телефон, а когато се прибереш и отвориш кутията виждаш вестници. При това си сигурен, че си ги видял как го слагат в кутията. Фокустници са тук неаполитанците. Купуваш си стек цигари, а когато го отвориш виждаш цигари от стириопор. Вървиш си по улицата и малчугани с моторетки ти крадат чантата от рамото. Хора дърпат пари от ръцете ти, когато решиш да пазаруваш. Правиш няколко крачки и отваряш чантата си за да извадиш телефона си, а телфонът вече го няма. Крадат телефони и пари не само от чанти и от задни джобове на панталони, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ и от предни! Какви фокустници и джебчии само, а? А ти нищо не усетил се прибираш вкъщи.
Неаполитанците са невъзпитани и мързеливи хора. Те са циганите на Италия, не случайно навремето северната част на Италия са искали да отделят Неапол като отделна държава, защото тук ги е мързяло да работят, и са дърпали само държавата назад. Тук живеят хора, който не знаят дори собствения си език като хората. Хора, говорещи на диалект цял живот, никога не научили италиански (неаполитанският диалект е със съвсем различни думи, както и повечето италиански диалекти, впрочем).
image
Мъжете им са много смешни.Италианският мъж, както и повечето мъже, които ще срещнеш в чужбина, в това число всички други националности, са лъжци. Обещават ти или са склонни да го направят, какви ли не неща. Стигне ли се до изпълнение обаче, не ги търси. Италианският мъж жинаги опитва, когато види симпатична жена. Повечето и повтарят. Опитват по най- глупавия и елементарен възможен начин. Те са прозрачни, повърхносттни и елементарни. Целта им е една- единствена- да спят с твб. Италианският мъж е директен и страдащ от липса на оригиналност. Имайки впредвид малките им пишки (Да, за жалост е вярно) и скучните пози, в които правят секс, всеки българин би се възгордял на фона на затова пък добре изглеждащите италианци. Тук моето правило се потвърждава окончателно, че колкото по- добре изглежда един мъж/ жена, то толкова е по- скучен/ -а и елементарен/ -а.
image
Мита за италианския любовник е разбит на пух и прах и лежи в краката ми счупен... Също така, оборва се и тезата, че мъжете с големи пишки карат малки коли. Тук всички карат малки коли. Карат ги защото проблемите с паркирането и тук съществуват. А и имайки впредвид тесните им улици, в които едвам преминава една кола, добре, че са малките и компактни коли. Италианският мъж обича да прави анален секс. Вероятно обича и да му ближат задника в прекия смисъл, да му правят така наречения "федерос", защото за в преносния е сигурно. Имат една единствена положителна черта, и тя е, че за тях няколкото килограма в повече в една жена не са проблем. Даже са плюс. Не харесват много слаби жени. И естествено, нека не забравяме външната им красота, която на моменти наистина е впечатляваща. В България има адски много красиви жени, а тук има адски много красиви мъже. Един приятел казва по повод на италианските мъже: "Половината приличат на гейове, а другата половина наистина са."  Но това не е точно така. Италианския мъж не обича епилацията, не маха косми от тялото си, явно е силно привързан към тях, нито даже от подмишниците си, което според мен е задължително, както за жените, така и за мъжете. Но не и тук. Добре изглеждащи мъже с цели руна под мишниците. Това мъжът- мачо ли е? А иначе козметика използват, направо да им се чуди човек. Смятат, че така било по- натурално. Натурално, да, като маймуни.
image


Тагове:   Неапол,   ужас,


Гласувай:
0



1. javelin - E' un paese di merda. Ne sono sicuro.
21.10.2006 00:51
E' un paese di merda. Ne sono sicuro.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tessy
Категория: Тя и той
Прочетен: 572507
Постинги: 130
Коментари: 563
Гласове: 3592
Архив