Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2006 00:18 - Любовта такава, каквато е според мен
Автор: tessy Категория: Тя и той   
Прочетен: 2311 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 16.11.2006 23:28


Връщам се в къщи, уморена, но доволна от работата, която съм свършила, помогнала съм на много хора да се почувстват по- добре през този ден. Отварям входната врата. Тъмно е, ти още не си се върнал. По- добре, тъкмо ще приготвя вечерята. Предвидливо съм минала през кварталния  супермаркет и съм купила всичко необходимо.
Първо светвам всички лампи- обичам, когато къщата е обляна от светлина, така не се чувствам сама, даже и да съм. Започвам... Приготвям първо любимото ти предястие, после крехки пържолки с картофено пюре и салата, една не много тежка вечеря, защото трябва да бъдем сити и доволни, без да сме преяли и да ни е тежко. За десерт- сок от моите устни, шегувам се- любимия ми крем ванилия. Естествено, него съм го купила от магазина готов, нямам толкова време за приготвяне на десерти, а и не винаги ми се получават.
За пиене, за теб - бутилка червено вино, а за мен бутилка плодов сок.
Всичко е готово. Масата е приготвена. На нея греят две червени свещи.
Изгасям всички светлини, само свещите на масата оставям запалени. Отивам да си взема един душ и да се приготвя. Обличайки си чисти дрехи, избирам тези, които зная, че ти харесват. Искам да съм хубава за теб и единствено за теб! 
Чувам, че се връщаш. Приближавам се до вратата. Ти отваряш, виждаш, макар и смътно, своята малка жена, усмихната. Прегръщаш ме, казваш ми колко съм красива и не целуваш нежно, после влизаш у дома.
Събличаш се, сядаш за миг да си починеш, аз сядам в теб, целуваме се нежно, после ти отиваш да си вземеш душ, след което започваме с вечерята. Говорим си за изминалия ден, бавно се храним и отпиваме от своите напитки.
Пуснали сме бавна отпускаща музика, която ще ни спомогне за доброто храносмилане. Очите ти греят. Не знам дали е от любов или от виното. Казваш, че и моите греят. Моите греят от свещите, които се отразяват в тях. Шегувам се, разбира се, че греят от любов към теб.
След хубавата вечеря, за която ми благодариш, се настаняваме пред телевизора да гледаме филм, който заедно сме избрали. Прегръщаш ме, а аз се сгушвам в теб. Обичам това усещане- защитена, обичана и щастлива.
Нежно започваш да ме целуваш и галиш по време на филма и аз ти отвръщам. После всичко това прераства в един адски красив бавен нежен и страхотен секс. Гледаш ме в очите, а аз вече не изпитвам срам, когато го правиш. Само имам чувството, че ми проникваш в душата, всъщност ти отдавна си там, но не по този обсебващ начин. По този начин си в мен само, когато правим секс.
Заспиваме блаженно сгушени един в друг, голи, както майка ни е родила пред телевизора, филма продължава, а звездите и луната светят така ярко и правят кожите ни да изглеждат кадифени.
Това е моят начин да ти кажа "ОБИЧАМ ТЕ" без думи и да ти покажа колко много значиш за мен.
Да ти благодаря, че си до мен.
Събуждам се,  очаква ме още един тежък ден, далеч от дома. Ставам...


Тагове:   мен,   каквато,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. cuci - и до кога така...?
08.07.2006 07:12
и до кога така...?
цитирай
2. анонимен - 6te se slu4i nqkoi den. . mila. . tova ...
30.08.2006 21:29
6te se slu4i nqkoi den..mila..tova e edna golqma me4ta,koqto 6te se prevurne v me4ta..prosto q poiskai..iskai q silno i istinski
цитирай
3. анонимен - Az go imam tova i pak ne mi stiga. Nqma ...
20.02.2007 16:23
Az go imam tova i pak ne mi stiga.Nqma dovolna jena-kolkoto povece ima povece iska,no ti go jelaq ot surze
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tessy
Категория: Тя и той
Прочетен: 574042
Постинги: 130
Коментари: 563
Гласове: 3592
Архив